WasAnna

Vad kommer det namnet ifrån, ja, det har faktiskt jag själv hittat på. På ren ingivelse valde jag det som mitt häxnamn för kanske 15 år sedan, letade på internet och kom då underfund med att jag ärligt kunde säga att jag kommit på det själv.

På den tiden fanns bara 1 träff och det var en felstavning eller rättare sagt ett slarvfel där någon skrev nåt i stil med

<"and there wasAnna, before me"> och vad kunde då passa bättre på mig, eftersom jag har minnen från tidigare liv och särskilt ett liv där jag faktiskt var Anna (Was Anna).

Maston kom till på lite annorlunda vis. Jag och barnen heter Mattsson i efternamn och när de var små vände de på ttss till st och uttalade namnet Maston. När jag tänker på framtid, internet, globalisering osv. tyckte jag att det kunde vara smart att ha ett internationellt klingande efternamn, och tänkte osökt på franska Gaston, och eftersom Maston redan är både ett förnamn och ett efternamn i den engelskspråkiga världen så var det klart, redan i februari -96 att vi skulle få tillåtelse att byta namn till Maston hos PRV, men så ångrade de sig i sista sekund.

Men sedan -96 signerar jag allt med Maston, körkort, pass, alla dokument. Och för 3 år sedan grundade jag och min make företaget Maston.

Och jag har inte gett upp än... Jag ska nog få PRV att godkänna mitt namnbyte, även om inte barnen vill längre. Nu är de ju så stora att de både kan tänka själva och uttala sina efternamn.

mig kontaktar du på något av mina alias wasanna eller susanne @ maston.se